Топ места за твоето Halloween Party

Четири клуба с традиции, когато говорим за добро маскиране в нощта на злите духове

0 коментара Сподели:

През последните няколко години в нощта на Вси светии улиците и клубовете на нашия град се изпълват с хора, облечени като духове и чудовища, комикс герои или медицински сестри, всичко това, за да отпразнуват един от най-атрактивните празници – Хелоуин. Да се маскираш до неузнаваемост е не само забавно, а и силен психологически момент, в който можеш да се измъкнеш от кожата си и да бъдеш някой… или нещо друго. Към цялата еуфория при избора на подходящ костюм и грим заведенията в София всяка година отделят все по-голямо внимание и бюджет за адекватна декорация, свързана със специалната тема за тази луда, луда нощ. Както винаги ние ще проучим топ местата и ще ти кажем в аванс къде ще е най-страшното парти.

 

YALTA

Когато говорим за Halloween, първосигнално се сещаме за Yalta. Няма да звучи и преувеличено, ако кажем, че те са най-добрите в категорията: креативност и декорация. Всяка година нещата стават все по-масивни и яки… След миналогодишната апокалиптична тема и 20-метровата пирамида на маите пред клуба, за този 31 октомври темата ще е достa creepy и отново ще се изгубим във времето и ще се пренесем в Zombieland. За да си облечен, или по-скоро адекватно маскиран, по темата, може да следиш за повече жокери на fan страницата на Yalta. Ще ти кажем само, че изненадите там тепърва предстоят, имайки предвид, че точно около Halloween клубът отваря след няколкомесечен ремонт. В main room  ще пускат Juan Alvarez & Sono Di Vayo а в чисто новата зала, Liubo Ursiny и Valdy ще разгонят духовете със страшната си музика.

 

BLENDER

 

Помните ли миналия Halloween в Blender, беше супер забавно, пълно с вампири и секси мацки, оцапани в кръв, със скъсани чорапогащи. Тази година все по-посещаваният клуб в подлеза на НДК има много идеи и хрумки как да направи вечерта на 31 октомври най-страшното ти парти за годината. Клубът ще е декориран като от някой филм на ужасите, а целият персонал ще бъде маскиран с уникални костюми, които подочухме, че са поръчани специално от чужбина. Танцьорките също ще се преобразят в духа на Вси светии и ще танцуват без почивка под ритмите на резидент dj-ите на Blender Dr. Feel Groove и Andreas. С добър подбор от nu disco хитачки двамата ще раздвижат нещата на дансинга под проливния дъжд от конфети. Ако никога не си ходил на Halloween парти и ти се струва, че се превъзнасяме повече, отколкото трябва, скочи в най-изтрещелите си дрехи и гледай какво става…

 

CULTURE BEAT

 

Откакто Culture Beat светува, нощта на 31 октомври в София не е същата. Halloween там е официален празник и клубът изглежда напълно променен. В мина­логодишното парти той беше декориран като тъмно морско дъно и изоставен Египет. Дрескодът не е задължителен, но всички го спазват и благодарение на това темата е напълно реализирана и завършена. Не се шашкай, ако и тази година на входа те посрещне някакво странно чудовище със спринцовка, пълна с червена течност – това е Блъди Мери – твоят welcome drink. За тазгодишната ти луда вечер ще се погрижи специалният гост от царството на Дракула – самият Adrian Eftimie. Той знае как да се забавлява на макс, така че сме сигурни, че ще успее да въздейства и на всички маскирани на дансинга. Конкретната тема, с която може да съобразиш и дрескода, виж на Facebook пейджа на клуба.

 

BIBLIOTEKA

 

Once Upon A Time… Така или иначе Библиотека влиза в нашия топ от заведения за чудесно прекарано време, но на Halloween там си е жива приказка, от страшните. Свободата, която се усеща като атмосфера на заведението, и артистичният  декор с комикс герои са страхотни предпоставки за една перфектна Halloween вечер. Имайки предвид, че креативната Кремена Халваджиян има пръст в цялата организация на партито, очакванията ни са доста високи. DJ-ите ще миксират някои от най-големите хитове и ще те накарат да виеш от кеф някъде около полунощ.


BEDROOM (Sofia)


 

Възможно ли е да се срещнат на едно място Лейди Гага, Мадона, Адел, Майкъл Джексън, Пинк и Шер?
Всяка година в нощта на 31 октомври – Bedroom организира необикновен Хелоуин, този път партито ще е посветено на MTV изпълнителите и ще мине под надслов We love music. Ако искаш да обереш овациите на публиката, може да се преобразиш като истинска холивудска звезда. Всеки, който влезе успешно в ролята на поп идола си, ще има шанса да спечели награда и статуетка, досущ като на MTV наградите. Компетентно жури, в състава на което влизат стилист и гримьор, ще оценява най-добре маскираните герой. Освен това специално за празника столичният клуб ще бъде тотално променен и декориран в характерната стилистика – с тикви, паяжини, фенери и свещи, една магическа обстановка със сцена и  микрофон за изява на новите звезди. Шанс да се дегизираш в последния момент ще получиш от заведението, което е подготвило и други изненади…
 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *